Over ons

Pssst

Over ons

blablabla

Sabine is een all-round Marketing and Sales Manager met een sterke achtergrond in digitale media.  Ervaring in Digital Media Strategy, Mobile Advertising, Advertising, Digital Transformation and Transition, Integrated Marketing, Digital Innovations, Business Development, Communications and Sales. Ze is een sterke en creatieve marketing professional waarmee het superleuk is om samen te werken. Sport, laugh and work!

Klaar heeft een brede ervaring op gebied van marketing, sales en merkstrategieontwikkeling met een focus op (digitale) media. Ze heeft een effectief abstractieniveau en denkt en handelt multidisciplinair. Empathisch en oplossingsgericht. Bepaalt doelen en KPI’s, stuurt daarop, zet mensen daarbij in hun kracht en inspireert het team. Authentiek communicatief, enthousiast en flexibel, past in dynamische omgeving. Complexiteit op inhoud en in organisatie zijn vanzelfsprekend.

We wonen allebei hartje Amsterdam en hebben na een aantal jaren samen te hebben gewerkt bij TMG besloten om onze ervaring te bundelen in ons bureau Eat the pudding